100% tevredenheidsgarantie
Snelle levering met PostNL
Veilig & Gratis achteraf betalen
Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)

Amigurumi Cijfers & Letters - Christel Krukkert

Amigurumi Cijfers & Letters van Christel Krukkert, haak ze allemaal.

20,00

Verwachte levertijd: 10-15 werkdagen

  • Veilig en Gratis achteraf betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)
Op verlanglijstje

In dit kloeke haakboek vind je alle letters van het alfabet én de cijfers 1 tot en met 10; allemaal gehaakt in vrolijke kleurtjes.

Maar dat is nog niet alles! Christel Krukkert heeft bij alle 26 letters amigurumi gehaakt. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van zeehond. De tekens van het alfabet zijn kleurrijke en lekker stevig opgevulde letters geworden, waar het bijbehorende beestje graag op zit, in hangt of onder schuilt. Haak je eigen letter met amigurumi erbij. En ga dan door met de letters en amigurumi van familie en vrienden. Misschien haak je wel het hele alfabet.

Ook bij de cijfers heeft Christel amigurumi gemaakt: 1 feestelijk taartje, 2 supersnelle vliegtuigjes, 3 gezonde appeltjes, 4 fladderende vlindertjes, 5 herfstachtige paddenstoeltjes, 6 sprookjesachtige prinsessen, 7 groene plantjes, 8 heerlijke ijsjes, 9 enge en niet zo enge monsters en 10 grappige autootjes. Zo wordt rekenen wel heel erg leuk!

Van alle letters en cijfers zijn duidelijke beschrijvingen en haaksteektekeningen opgenomen. En Christel legt het haken van de bijbehorende amigurumi stap voor stap uit. Dus tel maar op: uren en uren haakplezier!

• Amigurumi van de beroemde Christel Krukkert

• Haakpret van A tot Z

• Een dikke pil vol haakplezier

Specificaties
Specificaties Paperback, 264 blz.
SKU 059.02710
Auteur Christel Krukkert
Categorie Handwerkboeken
Subcategorie haakboek

Winkelmand