100% tevredenheidsgarantie

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Gratis verzenden vanaf € 35 (in NL)

Handwerkartikelen voor borduren, haken, breien

Assortiment

Handwerk.nl heeft een ruime assortiment handwerkartikelen voor borduren, haken & breien van bekende topmerken. Wij voeren altijd de nieuwste collecties. Ivm de eisen die wij stellen aan de kwaliteit en de samenstelling van pakketten en artikelen kan het voorkomen dat bepaalde artikelen of merken niet in ons assortiment zijn opgenomen. 

Ons assortiment breiden wij nog dagelijks uit. 

Kwaliteit


De producten die wij verkopen moeten voldoen aan een aantal strenge eisen mbt de kwaliteit van o.a. de garens, het patroon, de stof en eventuele garanties. Wij hanteren een zorgvuldig inkoopbeleid. Mocht een pakket of een product toch niet geheel aan uw wensen voldoen dan horen wij dat graag. 

Garantie

Op de artikelen geldt naast de wettelijke garantie de eventuele fabrieksgarantie. Meer informatie over garantie staat bij de veelgestelde vragen. Voor vragen over garantie kunt u terecht bij onze klantenservice of via het contactformulier

Mist u een bepaald product in ons assortiment?
Mocht u een artikel of merk missen in ons assortiment dan kunt u dat doorgeven aan onze klantenservice: klantenservice@handwerk.nl of via het contactformulier. Wij kijken dan (uiteraard geheel vrijblijvend) of we dit artikel voor u kunnen bestellen.

Winkelwagen