100% tevredenheidsgarantie

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)

Daylight Ultimate vloerlamp

Verstelbare daglichtlamp inclusief handige accessoires (loep, klem, bakje)
249,00

Verwachte levertijd: > 1 maand

  • Veilig en Gratis achteraf betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)
Op verlanglijstje

Schitterende moderne en toch ook weer klassieke vloerlamp in een mooie licht bronzen (metallic) uitvoering. De daglichtlamp is in hoogte verstelbaar. In het kunststof bakje kunt u allerlei kleine zaken opbergen. Naast het bakje kunnen de randloze loupe (vergroting 1,75x en diameter 13 cm) en de (patroon)klem in een houder geplaatst worden. De loupe en de klem zijn elk aan een flexibele arm bevestigd. U kunt de accessoires (loep, klem en bakje) gemakkelijk van de lamp afhalen en weer terugplaatsen.

  • Lengte van de flexibele arm van de loupe: 43 cm
  • Lengte van de flexibele arm van de patroonklem: 28 cm

U kunt kiezen of u de lamp op wieltjes wilt hebben of niet. De lamp wordt geleverd met 6 wieltjes die u naar keuze in de voet van de lamp kunt klikken. Eenmaal in de voet geklikt, kunt u deze wieltjes niet meer verwijderen.

NIEUW: de bovenkant van de lamp is nu voorzien van een flexibel buisgedeelte, waardoor u de lamp nog gemakkelijker kunt instellen Maximale hoogte: 165cm (bovenkant gebogen zoals op de foto en de arm volledig omhoog geschoven). Lengte van het flexibele buisgedeelte: 65 cm. Gewicht: 12,5 kg.

20 Watt daglichtspaarlamp (fitting E27, 6500 Kelvin, type D15200) wordt meegeleverd. Een 20 Watt spaarlamp komt overeen met een gloeilamp van 100 Watt.

Specificaties
Specificaties 20 watt (100 watt)
SKU E21098
Categorie Daglichtlampen
Afmeting 165 cm hoog
Merk Daylight

Winkelwagen