MyBoshi

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

MyBoshi

MyBoshi is een Duits garenmerk dat in 2009 begonnen is door het haken van kleurrijke mutsen. De gehaakte mutsen waren trendy, kleurrijk, uniek en een hype - geliefd door velen omdat dit nog niet eerder is gedaan. MyBoshi zet zich in voor gehaakte mutsen voor iedereen. Van kinderen tot volwassenen, verkrijgbaar in iedere kleur en daarnaast zelf makkelijk te maken. Tegenwoordig staat MyBoshi bekend om hun trendy, stijlvolle garens en patronen. Daarbij bieden ze vele creatieve haak- en breipakketten aan. Hiermee maak je niet alleen mutsen maar ook sjaals, kleding en meer!

Happy Crafts biedt een breed scala aan MyBoshi garen in verschillende diktes, kleuren en materialen voor alle niveaus. Of je nu een beginner bent of een gevorderde: MyBoshi heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende creatief handwerkproject!


Enkele populaire MyBoshi garens die Happy Crafts aanbieden zijn: 

  • MyBoshi wol No.1: De populaire allrounder wol garen dat bekend staat als hun hoedenwol. Met een mix van 70% polyacryl en 30% merinowol is dit garen ook zeer geschikt voor andere haak- en breiprojecten. Naast hoeden en mutsen kan je ook sjaals, handschoenen, truien, sokken en veel meer maken! Daarnaast is het een snelbreigaren en is dit het perfecte garen voor beginners. Deze wol wordt ook gebruikt in het boek "Mutsen en meer".
  • MyBoshi mysocks Pixel: De 6-draads sokkenwol garen is een dikke, zachte wol garen van 75% scheerwol en 25% polyamide die perfect is voor het maken van sokken. De dikke garen zorgen ervoor dat je in een mum van tijd klaar bent met je project. Dit garen is verkrijgbaar in vele kleurrijke kleuren met gemêleerde patronen er in. 

 

Dit zijn de MyBoshi garens die Happy Crafts te bieden heeft. Dit kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts. 

Veel artikelen hebben wij op voorraad en hierdoor bieden wij een snelle levering. Veelal binnen 1-2 werkdagen verzenden wij je bestelling. Daarnaast verzenden wij met DHL. Bovendien heb je altijd 30 dagen niet goed, geld terug garantie!