100% tevredenheidsgarantie

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Gratis verzenden vanaf € 35 (in NL)

Scheepjes Whirl Frosted - 321 - Yummy Tummy

Scheepjes Whirl Frosted, een garencake met een glinstereffect, verkrijgbaar in 3 onweerstaanbare kleuren!

Speciale prijs 23,28 Reguliere prijs 25,50

Verwachte levertijd: Uit assortiment

  • Veilig en Gratis achteraf betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzenden vanaf € 35 (in NL)
Op verlanglijstje

Scheepjes Frosted Whirl laat uw brei- of haakwerk sprankelen. Scheepjes Whirl Frosted is vrijwel identiek aan de overige verloopgarens van het Scheepjes Whirl assortiment; het enige verschil is dat de samenstelling van Scheepjes Whirl Frosted door het glitterdraadje net iets anders is: 57% katoen, 37% acryl en 5% lurex.

Deze verloopgarens met subtiel glittereffect zijn verkrijgbaar in drie tinten. Het garen is uitermate geschikt voor het haken of breien van luchtige en lichtgewicht projecten die bijzonder mooi vallen. Scheepjes Whirl en Frosted Whirl zijn zogenaamde unicatgarens waarbij het kleurverloop per draad verspringt en dat geeft het brei- of haakwerk een uniek gemêleerd effect. In tegenstelling tot andere unicatgarens zijn Whirl en Frosted Whirl getwijnd en dat voorkomt dat het garen bij snel breien of haken splijt. Elke kleurwisseling is zorgvuldig met de hand geknoopt, zodat de knoopjes onopvallend wegvallen in de steken en het werk een mooie en gladde afwerking krijgt.

De extra grote Scheepjes Frosted Whirl garencakes hebben een looplengte van maar liefst 1000 meter, ruim voldoende voor een grote sjaal of omslagdoek. Scheepjes Frosted Whirl is geschikt voor naalddikte 3.50-4.00mm (garendikte Fingering)

Specificaties
Specificaties 215-225 gram - ca 1000 meter
SKU 1712-321
Naalddikte 3,5 mm, 4 mm
Categorie Wol & garens
Subcategorie Acryl-katoen mix

Winkelwagen