DMC

DMC

DMC is een Frans bedrijf dat al sinds 1746 er naar streeft om de beste garen van hoge kwaliteit te produceren. DMC is een wereldwijde leider met een rijke geschiedenis in innovatie en daarnaast een van de grootste toonaangevende handwerkbedrijven ter wereld.  

DMC staat bekend om zijn tijdloze, iconische borduurgaren die in meer dan 500 kleuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast biedt DMC ook diverse hoogwaardige garens en borduurpakketten aan. Het is uitermate geschikt voor borduren, haken, of breien van woonaccessoires en kleding. 

Happy Crafts biedt een uitgebreid assortiment aan DMC borduurpakketten en garens in verschillende diktes, kleuren en materialen voor alle niveaus en doeleinden. Of je nu een beginner bent of een gevorderde: DMC heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende creatieve borduurwerk, haak- of breiproject!

 

Enkele populaire DMC garens die Happy Crafts aanbieden zijn:

  • DMC Borduurgaren: Dit iconische borduurgaren is verkrijgbaar in vele kleuren en texturen. Happy Crafts biedt 9 verschillende soorten borduurgaren aan zoals Mouline Special 117, Cotton Perlé nr. 5 en Diamant Metallic. 
  • DMC Knitty: Dit is een heerlijk zacht haak- en breigaren gemaakt van 100% acryl. Wij bieden verschillende varianten aan zoals DMC Knitty 4, DMC Knitty 6 en DMC Knitty Pop. Het verschil tussen de Knitty 4 en Knitty 6 is de dikte van de draad. Knitty Pop heeft verschillende kleuren door het garen heen.
  • DMC Mellow: Dit garen bestaat uit 50% polyamide en 50% polyester. Haak of brei de allerzachtste knuffels en kleding.
  • DMC Natura XL: Dit zachte garen is volledig gemaakt van katoen en ecologisch vervaardigd. Ook is dit gekleurd met ecologische verf. Dit dikke katoenen draad is verkrijgbaar in 30 prachtige matte kleuren die zich onderling heel goed laten combineren.

 

Naast DMC garens biedt Happy Crafts ook uiteraard DMC borduurpakketten. Dit kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts. 

Veel artikelen hebben wij op voorraad en hierdoor bieden wij een snelle levering. Veelal binnen 1-2 werkdagen verzenden wij je bestelling. Daarnaast verzenden wij met DHL. Bovendien heb je altijd 30 dagen niet goed, geld terug garantie!