Trustpilot

Durable

Durable 

Durable garen zijn al meer dan 30 jaar verkrijgbaar en geliefd door velen. Happy Crafts heeft vele verschillende soorten garens van Durable verkrijgbaar. Van klassiek breikatoen tot aan kleurrijke teddy garen. Voor ieder haak- of breiproject kun je terecht bij Durable garens. 

De verschillende collecties garen

Durable biedt een breed assortiment in garens. Zo zijn er vele verschillende soorten en materialen verkrijgbaar. Van katoen en wol tot acryl en mohair, er is voor ieder wat wils. Verder zijn de garens verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en structuren. Een aantal populaire garen van Durable zijn:

Durable Coral: Een garen van 10% katoen, perfect voor knuffels, dekens en babykleding.
Durable Cosy: Een heerlijk zacht, wat dikker garen met een wollige uitstraling, ideaal voor sweaters, mutsen en sjaals.
Durable Soqs: Een sterk garen maar tegelijk zacht, perfect voor sokken, maar ook voor kleding en accessoires.
Durable Breikatoen: Een traditioneel katoen, veel gebruikt voor het haken van een sprei, gordijnen en bijvoorbeeld kleden of kussens.
Durable Glam: Een prachtig sprankelend garen met een lichte glinstering, perfect voor feestelijke kleding en accessoires.
Durable Dare: Een prachtig, stoer en heerlijk zacht garen voor vele uiteenlopende projecten.
Durable Chunky: Een 100% scheerwol garen. Ideaal voor knusse home-deco accessoires of heerlijk warme winteritems als sjaals, mutsen en wanten.
Durable Furry: Een zacht en trendy garen met een bontlook. Dit geeft een knuffelbaar en luxe resultaat. Voor de zachtste vesten, knuffels of andere decoraties.
Durable Colour cake: Een kleurrijk garen met een verloop van 4 kleuren in de draad. Ideaal voor een extra grote omslagdoek. 
Durable Braided: Een prachtig gevlochten koord van 100% gerecycled katoen, geschikt garen voor home-deco projecten.
Durable Forest: Een heerlijk garen verkrijgbaar in prachtige gemêleerde tinten. Mooi voor het maken van shawls, wanten, vesten en truien. 
Durable Mohair: Een luxe garen, heerlijk voor een warme trui of een comfortabel vest mee te maken. 

Durable garen online bestellen

Durable garens kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts. We hebben bijna altijd alle kleuren en kwaliteiten altijd op voorraad, waardoor je kunt rekenen op een snelle levering! Bovendien heb je altijd 30 dagen niet goed, geld terug garantie!