Scheepjes

Scheepjes

Scheepjes is een Nederlands merk voor haak- en breigaren. Scheepjes heeft een breed assortiment wol en katoen haak- en breigaren, verkrijgbaar in allerlei mogelijke samenstellingen en kleuren. 

Een garen voor elke creatie

Maakt niet uit of je pas begint met haken of breien of dat je al jaren ervaring hebt. Scheepjes heeft voor iedereen het perfecte garen. Van klassieke wol en katoen tot trendy blends en innovatieve garens. Scheepjes biedt een grote variatie aan materialen, diktes en kleuren. 

Enkele populaire Scheepjes garens:

Scheepjes Chunky Monkey: Een superzachte garen is perfect voor knuffels, dekens en trendy accessoires.
Scheepjes Catona: Een veelzijdig katoenen garen met een prachtige glans, geschikt voor kleding, woonaccessoires en amigurumi.
Scheepjes Merino Soft: Een heerlijk zachte en luxe garen met een warme uitstraling. Dit garen is perfect voor het maken van kleding, mutsen, omslagdoeken en warme sjaals. 
Scheepjes Whirl: Een gemêleerd garen in verrukkelijke kleurcombinaties, perfect voor shawls, kleding en accessoires.
Scheepjes Stonewashed: Een mooie mix van katoen en acryl, wat zacht op de huid voelt. Door de stoere uitstraling is dit garen ideaal voor home-deco of kledingstukken. 
Scheepjes Colour Crafter: Een 100% acrylgaren met een zijdezachte touch, verkrijgbaar in veel sprekende kleuren. Ideaal voor het maken van grote home-deco projecten zoals woondekens of kussens. 
Scheepjes Organicon: Een garen gemaakt van 100% zacht, biologisch katoen. Ideaal voor het maken van kleding, knuffels en accessoires voor baby’s.
Scheepjes Secret garden: Een superzacht garen in betoverende kleurensamenstellingen. 
Scheepjes Softfun: Een heel zacht garen met een veloursachtige look & feel. Zeer geschikt voor het haken of breien van babydekentjes of een zachte knuffel. 
Scheepjes Softy: Een fijn, super zacht garen met een kleine gloss. Ideaal voor het haken of breien van figuurtjes zoals amigurumi en babypoppetjes. 
Scheepjes Terrazzo: Een garen met een luxe uitstraling en een subtiel gespikkeld kleureffect, dat doet denken aan terrazzo (granito) vloeren. Leuk voor kledingstukken maar ook voor woonaccessoires.