Regia

Regia

Regia is de populairste sokkenwol van Schachenmayr en is inmiddels enorm bekend door haar hoogwaardige kwaliteit sokkenwol garen en eindeloze levendige kleuren. Regia biedt een breed assortiment met een zeer divers kleurenpalet. Regia is verkrijgbaar in allerlei mogelijke samenstellingen en kleuren. Er is dus altijd garen dat perfect bij jouw project past.

Happy Crafts biedt een breed scala aan Regia sokkenwol in verschillende diktes, kleuren en materialen voor alle niveaus. Regia sokkenwol is niet alleen perfect voor sokken maar kan ook gebruikt worden voor vele andere mogelijkheden zoals het breien van truien. Of je nu een beginner bent of een gevorderde: Regia heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende handwerkproject!

 

Enkele populaire Regia garens die Happy Crafts aanbieden zijn:

  • Regia 4-draads: 4-draads houdt in dat het garen uit vier individuele draden of strengen bestaat die samen zijn getwijnd. Dit biedt vele voordelen: sterkere garen, goede isolatie en het behoud van de vorm van de sokken.
  • Regia sokkenwol katoen: Dit garen heeft een hoog katoen gehalte van 72% en hierdoor worden de sokken ademend en extra zacht. Daarnaast zorgt de Elite-vezel voor de ideale, elastische pasvorm.
  • Regia Pairfect: Voor sokken met een trendy design. Wat daarnaast ook erg bijzonder is aan de Pairfect is dat er twee identieke sokken gebreid kunnen worden. 
  • Regia Design Line: Dit garen biedt kwalitatief goede sokkenwol. De bekende breiende mannen Arne & Carlos en kleurengoeroe Kaffe Fasset ontwierpen een prachtige Design Line van de Regia in geweldige kleurstellingen.


Dit zijn een aantal van de vele soorten Regia garens die Happy Crafts te bieden heeft. Dit kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts.

Veel artikelen hebben wij op voorraad en hierdoor bieden wij een snelle levering. Veelal binnen 1-2 werkdagen verzenden wij je bestelling. Daarnaast verzenden wij met DHL.  Bovendien heb je altijd 30 dagen niet goed, geld terug garantie!